Bardienst draaien

Wij starten weer met een nieuw seizoen 2016, daarom een bericht over de bardiensten waar, IEDEREEN zich aan heeft te houden.
 
Ook dit seizoen kunt uzelf uw bardiensten inroosteren. U krijgt/heeft al hierover een mail gekregen. Indien u niet zelf u bardienst invult, zal de bardienstcommissie dit alsnog doen. Het ruilen van bardiensten kunt u ook zelf regelen. Indien u daar niet uitkomt kunt u contact met de bardienstcommissie opnemen. Doe dit ruim van tevoren zodat u niet uw probleem het onze maakt.
 
Leden sturen nu mailtjes naar deze commissie,soms 1 a 2 dagen voor hun bardienst en soms nog op dezelfde dag/avond, met een mededeling dat zij geen bardienst kunnen draaien,met allerlei redenen en zeggen eigenlijk :
 
"bardienstcommissie zoekt het maar lekker uit".
  
 Daarom van mijn kant een duidelijk gegeven :  IEDEREEN MOET ZIJN/HAAR EIGEN BARDIENST REGELEN
wanneer U verhinderd bent zorgt U ZELF voor een vervanger(ster), u zult ongetwijfeld binnen de vereniging met andere leden soms samenspelen etc...,dus een mailtje van verhindering naar de bardienst commissie is niet op zijn plaats en geeft ONDER GEEN BEDING EEN VRIJBRIEF OM NIET OP DE BARDIENST TE VERSCHIJNEN.
Het enige wat wij als vereniging voor U kunnen aanbieden is een vervangster, die op vrijwillige basis en tegen contante betaling uw bardienst wil overnemen
Klik hier voor betaalde bardiensten
 
Voor alle duidelijkheid nog even de spelregels :
  • sr.leden moeten bardienst draaien
  • ZELF regelen evt. vervanging
  • bij GEEN opkomst krijgt U de eerste keer een 1e schriftelijke vermaning + boete
  • bij GEEN opkomst een volgende keer brief+boete en passende maatregelen,zoals opschorting van lidmaatschap en een mogelijke royering.

 

Bovenstaande is niet ingegeven door een strenge voorzitter,maar voor het goed "reilen en zeilen" binnen de vereniging.
Wij willen graag het park en het clubgebouw in eigen beheer houden, d.w.z. prettige sfeer en betaalbare prijzen, maar dan hebben wij de steun en inzet van IEDEREEN nodig.
Dus mailtjes naar de bardienst commissie zijn vanaf heden volledig overbodig en onnodig, gezien bovenstaande.