Een mooie toekomst in tennis voor alle jeugd bij LTC Spijkenisse

27 oktober 2023

Bij LTC Spijkenisse bieden we voor onze jeugdleden een Alles-in-één tennis lidmaatschap aan.   

Wat houdt dat in? Alle jeugdleden worden ingedeeld voor: - tennisles in zomer- en winterseizoen (zomer 2x per week, winter 1x per week) - voor rood/oranje/groen pyramidetennis en clubavond         - competitie in voorjaar en najaar - open jeugdtoernooi en clubkampioenschappen op onze club - evenementen op onze club - lidmaatschapspas en vrij spelen op de club   Voor de lessen maken wij gebruik van het Tenniskids programma van de KNLTB. Voor meer informatie over dit programma kan je terecht op: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/jeugd/tenniskids/  

Hoe zien de lesgroepen eruit? Rood - maximaal 12 kinderen per groep Oranje - maximaal 8 kinderen per groep Groen - maximaal 8 kinderen per groep Geel - maximaal 6 kinderen per groep   De indeling van de groepen wordt ieder jaar voor aanvang van het zomerseizoen gedeeld. Het zomerseizoen start doorgaans na de voorjaarsvakantie en het winterseizoen start na de herfstvakantie. Deze vakanties zijn afgestemd op de vakanties van de basisscholen. Rood en oranje maken in winter gebruik van de sporthal. Groen en geel trainen op de club.   Als kinderen naast de les(-sen) van het lidmaatschap nog extra willen trainen (bijvoorbeeld privé of in groepsverband) dan kan dat via de tennisschool aangevraagd, ingepland en betaald worden.  

Wat kost het? Voor alle jeugdleden geldt € 40,- per maand, te betalen aan LTC Spijkenisse. Alle kosten zijn hierbij inbegrepen.  

Betaling De betalingen zullen plaatsvinden via maandelijkse / jaarlijkse automatische incasso door LTC Spijkenisse via het ClubCollect systeem. Je kan zelf bepalen of je maandelijks of jaarlijks betaald.  

Ingangs- en opzeggingstermijn De ingangs- en opzeggingstermijnen van het lidmaatschap zijn als volgt:   - Voor nieuwe leden: het lidmaatschap wordt aangegaan voor het resterende deel van het kalenderjaar met een minimum van 6 maanden.   - Het lidmaatschap is op 2 momenten in het kalenderjaar te beëindigen, te weten per 1 januari en per 1 juli. De opzegging moet uiterlijk 1 maand vooraf via mail gedaan worden, dus uiterlijk 30 november of 31 mei.   Voorbeeld: iemand wordt per 1 oktober lid, dat moet minimaal 6 maanden zijn, derhalve minimaal tot 1 april lid en kan daarna tijdig opzeggen. Dus op z’n vroegst per 1 juli van het jaar daarna weer stoppen.   Voorbeeld: iemand wordt per 1 juni lid, dat moet minimaal 6 maanden zijn, derhalve minimaal tot 1 december lid en kan daarna tijdig opzeggen. Dus op z’n vroegst per 1 januari van het jaar daarna weer stoppen.     NOOT: in het jaar dat je 18 wordt, moet je de overstap naar de senioren maken en overeenkomstig naar dat lidmaatschap. Wordt je in het kalenderjaar 18, maar heb je dispensatie om nog een jaar jeugdcompetitie te spelen, dan blijf je dat jaar nog in het jeugd all-in-one lidmaatschap en ga je pas een jaar later over naar de senioren. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen - LTC Spijkenisse 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 629 473

Adres

Schenkelweg 110a
3203 LE Spijkenisse

KVK-nummer

40385177