Laddercompetitie 2020

06 juli 2020

Mis jij het spelelement nu er geen voorjaarscompetitie en toernooien meer zijn? Of ben je nieuw lid en wil je andere leden leren kennen? Dan is het tijd om je in te schrijven voor de laddercompetitie!

Hoe werkt het?

De laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers van onze club elkaar kunnen uitdagen voor een officiële tenniswedstrijd. Door je aan te melden via de Clubapp kom je op de tennisladder te staan samen met iedereen die zich heeft ingeschreven. Vervolgens kun je een lid uitdagen die boven jou op de ladder staat of uitgedaagd worden door andere spelers, waarna jullie onderling bepalen wanneer de wedstrijd gespeeld wordt. De stand vul je na de wedstrijd eenvoudig in via de Clubapp. Als je wint, dan stijg je op de ladder met als doel om uiteindelijk kampioen van de laddercompetitie te worden!

Je speelt om 2 gewonnen sets en 3e set super tie-break. Afhangen doe je per koppel 1 uur om er zeker van te zijn dat je voldoende tijd hebt.

Je kunt je nu inschrijven voor de laddercompetitie en andere leden uitdagen tot 1 december 2020 in zowel het enkel- als dubbelspel in alle speelsterktes.

Hoe schrijf ik me in?

1. Open de LTC Clubapp
  2. Klik onderaan op ‘Spelen’
  3. Klik bovenaan op ‘Wedstrijden’ (naast ‘Baan reserveren’)
  4. Klik op ‘Laddercompetitie’
  5. Klik op Enkel- of Dubbelcompetitie
  6. Schrijf je in!

Doe mee en schrijf je zo snel mogelijk in om de winnaar van de laddercompetitie 2020 te worden!