LTC Spijkenisse vanaf vandaag ook officieel erkend als Landelijk SBB-Leerbedrijf!

18 oktober 2023


LTC Spijkenisse vanaf vandaag ook officieel erkend als Landelijk SBB-Leerbedrijf, dus weer een stukje professioneler en een mooie vooruitgang voor onze vereniging.

Ondertussen hebben er 2 stagiaires een dagje meegelopen en is dit een super toegevoegde waarde voor onze diverse projecten waarmee wij meewerken op landelijk gebied van "Sport Stimulering", "Jeugdsport stimulatie", "Breng de Jeugd aan het Sporten", "Actievere Jeugd" en "Haal de jeugd van de straat en breng ze op het Sportterrein"want intensief sporten geeft ontspanning, ontstressing en maakt de mens fitter & sportiever wat weer leidt tot minder ziektes en zorgkosten.

Nu wij als vereniging ook Padel banen krijgen, komend seizoen 2 eredivisieteams op de zaterdag en zondag hebben spelen en ook meer willen organiseren om de samenhorigheid te stimuleren, hebben wij ook meer personen nodig om deze mooie gezellige club naar een hoger niveau te tillen waar een ieder lid zich dan ook thuis voelt en weer iedereen met iedereen kan tennisen en/of padellen. Wij hopen U allen met deze update ook weer meer geenthousiasmeerd te hebben en mocht u vragen en/of ideeen hebben dan horen wij ook graag!

met vriendelijke groet,

Het Dagelijks Bestuur

SBB-Leerbedrijf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 629 473

Adres

Schenkelweg 110a
3203 LE Spijkenisse

KVK-nummer

40385177