Pasfoto op KNLTB pas vervangen!

28 januari 2019

In 2019 ontvangen verenigingen voor ieder actief lid een ledenpas die meerdere jaren geldig is, in plaats van de jaarlijkse ledenpas. Duurzaamheid is onder andere een reden voor de KNLTB om dit te doen.

Je pasfoto blijft dus langer op je nieuwe pas staan. Heb je nog een foto van jaren geleden erop staan? Dan is nu de tijd om deze te vervangen. De KNLTB wil graag recente foto's op de passen.

Vervang je foto uiterlijk 31 januari om het nog op je nieuw pas te laten komen!

Vervang je foto heel makkelijk via de KNLTB.Club APP op je telefoon. Upload binnen de app een nieuwe foto en hij komt automatisch in het ledenadministratiesysteem ter goedkeuring.Let op dat het echt een foto is waarop je gezicht duidelijk te zien. Gebruik geen vakantiefoto's waar je van veraf opstaat of waar meerdere mensen op staan.Na goedkeuring in het systeem zal je volgende pas met deze nieuwe foto gemaakt worden. Je kunt natuurlijk ook altijd een pasfoto mailen naar [email protected].

Het jaartal en de speelsterkte verdwijnen van de ledenpas. Voor mensen die toernooien spelen geldt vanaf 2019 het spelersprofiel op MijnKNLTB als legitimatie.

Vragen hierover of hulp nodig met de foto? Mail naar [email protected]