Vrijspelen op 3 clubs in Spijkenisse voor Jeugd

17 april 2019

Vanaf dit seizoen mogen jeugdleden met een geldige ledenpas, vrijspelen met jeugdleden van De Hartel en De Dalle op alle drie de verenigingen.

De Jeugdcommissies van de verenigingen zijn deze samenwerking aangegegaan om het vrijspelen te bevorderen en kinderen vooral de mogelijkheid te geven om ook eens met hun vrienden van een andere tennisvereniging te mogen vrijspelen. Op die manier kun je ook eens met je neef, of met schoolvrienden samen tennissen, of kun je een maatje van je eigen speelsterkte uitnodigen om op je eigen club te komen spelen.

We hopen dat jullie hier gebruik van kunnen en gaan maken!

Onderstaande voorwaarden zijn afgestemd met de verenigingen:

1.      Alle jeugdleden die een geldige KNLTB-pas hebben, mogen bij een andere club vrijspelen.
2.      Een speler mag bij een andere club spelen samen met een speler van die betreffende club. Je kunt dus niet als 2 spelers van de Dalle bij de Hartel gaan spelen.
3.      Eén speler mag maximaal 3 spelers van een andere club meenemen.
4.      Als je gaat vrijspelen, schrijf je je naam en dat van de gastspeler(-s) op de inschrijflijst (die hangt in de hal naast het afhangbord) en je vermeldt de datum en hoe laat je je speelt.
5.      Zorg dat je de baan achterlaat zoals het hoort bij de betreffende club.
6.      De gastspeler verlaat het park gelijktijdig met de thuisspeler.
7.      Je kunt op deze dagen/tijden terecht bij een andere club:
         Maandag t/m vrijdag tot 19.00 uur
         Zaterdag/zondag gehele dag indien er geen competitie of toernooi gespeeld wordt