Wist U het al? Kent U onze nieuwe enthousiaste padel commissie al?

18 oktober 2023


 Beste enthousiaste Mede LTC’ers,  

Wij willen jullie graag onder de aandacht brengen dat wij sinds 11 oktober een heel mooi en enthousiaste Padel commissie hebben gekregen en dat zij zo enthousiast actief aan de gang voor jullie leden zijn gegaan om iets heel gaafs voor onze club neer te zetten.

Wij als dagelijks bestuur zijn ook zeer content en enthousiast dat zij zich bij ons hebben aangesloten en tezamen er een nog mooiere, betere & grotere club van willen maken en dat allemaal voor jullie leden.

Nu met de padel banen op komst en wat jullie mogelijk al hebben gezien waar wij al volop voor in de voorbereidingen zijn gegaan, is een goede enthousiaste commissie ook zeer welkom en nodig. Uiteraard door alle werkzaamheden op ons park zal er ook wat overlast zijn voor alle leden die komen tennissen, echter voordat iets mooier en beter moet worden, is er eerst wat overlast en hier en daar wat rondzwevende materialen.

Hopende hiervoor jullie begrip te hebben, tenslotte is het voor een gezamenlijk beter doel!  

Onze padel commissie die er voor jullie is, waar jullie je vragen kwijt kunnen en zelfs ook mogelijk kunnen ondersteunen met aangeboden hulp, willen zich hierbij voorstellen :

VOLG ONS OOK OP LTC – INSTAGRAM PAGINA VOOR ALLE UPDATES/NIEUWS OVER ONZE VERENIGING!  

Wie ben je? Ik ben Erik Noordhoek en 45 jr.     https://www.instagram.com/p/CyVci1XsLO8/

Hoe ben je bij LTC Spijkenisse terecht ben gekomen? Eigenlijk door mijn zoon Levi. Hij speelt hier nu vanaf zijn 6e jaar, is nu ondertussen 14. Mochten jullie nog meer over mij en/of mijn werk voor de club weten, dan beantwoord ik die uiteraard graag voor jullie.  

Wie ben je? Ik ben Mellanie Buur, 45 jaar, getrouwd met Stefan en heb 2 zoons van 17 en 19.                https://www.instagram.com/p/CyXz-h2suAK/

Hoe ben je bij LTC Spijkenisse terecht gekomen? Mijn ouders tenniste vroeger ook bij LTC en hebben mij al jong besmet met het virus. Ik loop dus al wat jaartjes rond. Mochten jullie nog vragen hebben, een balletje willen slaan of je willen aanmelden voor een commissie (we kunnen altijd mensen gebruiken), dan weten jullie me te vinden.  

Wie ben je? Ik ben Marcel kok en 45 jaar.         https://www.instagram.com/p/CycrwzPslnO/

Ik woon al mijn hele leven in Spijkenisse, waarvan de laatste 20 jaar samen met mijn vrouw Monique en daar zijn onze zonen Stijn en Rens later bijgekomen. Hoe ben je bij LTC Spijkenisse terechtgekomen? Ik ben vroeger al lid geweest en heb van mijn 17de tot de geboorte van Stijn gespeeld, maar door gebrek aan tijd gestopt. Toen mijn zoons, zo’n 6 jaar geleden, zijn gaan tennissen begon het weer te kriebelen en ben ik sinds dit jaar ook weer lid geworden om gezellig met hen een balletje te kunnen slaan. Ik hoop jullie snel te zien op de padelbanen van onze vereniging.  

Wie ben je? Ik ben Mieke de Vlieger. Ik ben 50 jaar jong.        https://www.instagram.com/p/CygH4ldsMCA/

Getrouwd met Marcel de Vlieger en trotse moeder van 2 zoons en 1 dochter. Ik werk met veel plezier in het basisonderwijs. Hoe ben je bij LTC Spijkenisse terecht gekomen? Ongeveer 10 jaar geleden ben ik lid geworden. Ik tennis echt voor mijn plezier. De vrijdagavond competitie vind ik super leuk om te doen en af en toe een toernooi. Ik hoop dat we snel leuke activiteiten kunnen organiseren op de nieuwe padelbanen! 

Tot snel op onze vereniging waar wij “Samen Sterk Staan door Samenwerking” & “Het doel hebben tot een nog gezelligere sportieve Vereniging”!  

Het Dagelijks Bestuur   

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 629 473

Adres

Schenkelweg 110a
3203 LE Spijkenisse

KVK-nummer

40385177