Competitie Rood & Oranje

Informatie

De speeldata voor Rode en Oranje Competitie worden ieder jaar door de KNLTB vastgesteld. De speeldag is op zondag, over het algemeen in de ochtend.

Klik hier voor een overzicht van de speeldata.

Zodra de deelnemers zijn ingedeeld in teams, zal de informatie over de locaties en de wedstrijden te vinden zijn op http://mijnknltb.toernooi.nl

Per team zal hiernaast een link gemaakt worden naar het juiste speelschema. Klik op de teamnaam om naar de speeldata en tijden te gaan.

De trainer zal tijdens de trainingen al werken aan de spelregels en de puntentelling die horen bij de rode en oranje wedstrijdjes. Meer informatie over de competitie en de spelregels kun je vinden op de site van de KNLTB.

Teamindeling 2020

Rood

Spijkenisse 1 (Rood 1)

Ciona Verduyn (captain), Noor Alkema, Divya Koelfat, Jim Becht, Giovanni Fer, Rayleigh Beukema