Competitie junioren

Informatie

De speeldata voor de Junioren Competitie worden ieder jaar door de KNLTB vastgesteld. De speeldag is op zondag. Er wordt in de ochtend aangevangen, de precieze aanvangstijd wordt bepaald door de thuisspelende vereniging. De teams worden door de Jeugcommissie in overleg met de trainer samengesteld. Hierbij is het uitgangspunt dat we zoveel mogelijk kinderen willen laten deelnemen aan de competitie. Er wordt zoveel mogelijk geprobeerd ook met individuele wensen rekening te houden.

Klik hier voor een overzicht van de speeldata.

Zodra de teams door de KNLTB zijn ingedeeld, zal de informatie over de locaties en de wedstrijden te vinden zijn op https://mijnknltb.toernooi.nl.

Per team zal hiernaast een link gemaakt worden naar het juiste speelschema. Klik op de teamnaam om naar de speeldata en tijden te gaan.

Als je thuis speelt

• zorg je dat je team een half uur voor aanvang aanwezig is
  • vul je het wedstrijdformulier in op basis van speelsterkte. De speelsterkte moet je bekijken via de ClubApp.
  • vul je gedurende of direct na afloop van de partijen digitaal de standen in via de app op je telefoon.
  • krijg je een doos met lekkers van de bakker voor je team en de tegenstander (even ophalen in de keuken)
  • kun je zelf voor nog wat lekkers/hartigs tussendoor zorgen
  • zorgt de Jeugdcommissie voor een lunch voor je team en tegenstander (gezamenlijk even aan tafel tussen de partijen)

Teamindeling 2019 voorjaar

Spijkenisse 1 (Gemengd t/m 14 jaar)

Sem Westland (captain), Thijs Müssig, Frank Carranza Nierop, Myrthe van der Meijden, Alina Wassen

Spijkenisse 1 (Gemengd t/m 17 jaar)

Damian Fondse (captain), Ruben Bak, Danja Nieboer, Jasmine Hottentot

Spijkenisse 1 (Meisjes t/m 17 jaar)

Elise van der Vlekkert (captain), Anouk Verkaart, Zoë van Baarle, Felicia Kunst Kirsten Bonnier

Spijkenisse 1 (Jongens t/m 17 jaar)

Kenny Sikkema (captain), Indy Broekhuizen, Rens Gebuijs, Dean Watson, Steven van Tilburg, Elias van Grevenstein

Informatie pagina's

Competitiereglement 2019
Wedstrijdbulletin voorjaar 2019
Wat is verkort of compact spelen?
Tennis spelregels