Senioren tennisles

Van april tot oktober kan er bij LTC Spijkenisse tennisles gevolgd worden.

De tennislessen op ons park worden verzorgd door Tennisconnect. Tennisconnect is een organisatie met trainers die verbonden zijn aan meerdere verenigingen in onze regio.

De tennislessen kunnen op alle niveaus gevolgd worden. Je kunt je inschrijven met een groep of individueel. In dat laatste geval wordt er gekeken naar een voor jouw speelsterkte passende groep.

Voor niet-leden die toch wel eens een tennisles willen uitproberen, wordt er een aantal keer een serie 'Start met tennis' georganiseerd. Hierbij kun je een aantal keer les volgen voor een bepaald bedrag, waarbij je nog niet direct lid hoeft te worden van onze tennisvereniging. Heb je de smaak te pakken, en wil je verder met lessen? Dan word je lid van LTC Spijkenisse en stroom je door naar de reguliere lesgroepen.

Voor meer informatie en prijzen voor de tennislessen ga je naar de website van Tennisconnect.

Inschrijven voor tennislessen kun je doen via het inschrijfformulier van Tennisconnect.