Junioren tennisles

Van april tot oktober kan er bij LTC Spijkenisse tennisles gevolgd worden.

De tennislessen op ons park worden verzorgd door Tennisconnect. Tennisconnect is een organisatie met trainers die verbonden zijn aan meerdere verenigingen in onze regio.

De tennislessen kunnen op alle niveaus gevolgd worden. Je kunt je inschrijven met een groep of individueel. In dat laatste geval wordt er gekeken naar een voor jouw speelsterkte passende groep.

De lessen voor de junioren worden aangeboden in een pakket met daarin Davis Clup tennis. Dat is een terugkerend wedstrijdelement (een paar keer per seizoen) waarin de kinderen in teams onderling tegen elkaar spelen om punten voor het team te verdienen. Dat is niet alleen op basis van winst van een partij, maar ook door aanwezigheid, de gaafste teamnaam, de mooiste bal van de dag etc. Er wordt op deze dag ook gezellig een hapje gegeten met z'n allen.

Ben je nog geen lid en wil je toch een les volgen? Dan kun je een proefles komen doen. Neem hiervoor contact op met de jeugdcommissie via [email protected] of mail naar Tennisconnect: [email protected]

Voor meer informatie en prijzen voor de tennislessen ga je naar de website van Tennisconnect.

Inschrijven voor tennislessen kun je doen via het inschrijfformulier van Tennisconnect.